Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 15 Ιαν 2015


H DC συνεχίζει να φτιάχνει θαυμάσιες animation ταινίες, οι οποίες ανήκουν στο δικό τους σύμπαν και μας δίνουν μια νέα οπτική στους γνωστούς μας superheroes, που αντικατοπτρίζει την εποχή μας και το πως θέλουμε πλέον να βλέπουμε τους "ήρωες": πιο ρεαλιστικούς, πιο αληθινούς.


Όλα ξεκίνησαν με το Flashpoint Paradox, όπου ο Flash άλλαξε το παρόν και μας έβαλε στο New 52 σύμπαν. Στο Justice League War βλέπουμε την πρώτη συνάντηση της Λεγεώνας που αναγκάζεται να συνεργαστεί για να τα βάλει με τον Doomsday. Στο τέλος της ταινίας έχουμε το πρώτο hint για την επόμενη ταινία, το Justice League: Throne of Atlantis.

H DC ξέρει τι κάνει. Η ταινία του Aquaman έχει ήδη ανακοινωθεί με τον Jason Momoa στον ρόλο και η διαφήμιση για τον πιο παρεξηγημένο ήρωα ξεκινάει απο το animation.

Εγώ είχα γράψει την άποψη μου για την ταινία και υποστηρίζω μέσα απο 5 λόγους, το πως το Aguaman μπορεί να γίνει η ταινία που θα καθορίσει το cinematic universe της DC.

Στο Throne of Atlantis παίρνουμε μια ιδέα για ποιος είναι ο ήρωας στην σημερινή εποχή και το πως μπορεί να είναι badass δίπλα στους ήρωες της Justice League οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να δεθούν ως ομάδα.


Ο Arthur Curry είναι ο γιος της Βασίλισσας της Ατλαντίδας και ενός ανθρώπου που δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα της. Όταν η βασίλισσα αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ατλαντίδα και να παντρευτεί τον βασιλιά, άφησε τον γιο της με τον πατέρα του αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να τους αγαπάει.

Ο Arthur μεγάλωσε με τον πατέρα του αλλά ποτέ δεν κατάλαβε τι ακριβώς είναι. Όταν ο βασιλιάς της Ατλαντίδας πεθαίνει απο ένα ατύχημα κατα τα γεγονότα του Justice League War, ο γιος πιέζει την βασίλισσα να ανακοινώσει πόλεμο με την επιφάνεια ενω η ίδια καταλαβαίνει οτι η Ατλαντίδα πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή.

Αποφασίζει λιπόν να φέρει τον πρωτότοκο γιο της στην Ατλαντίδα, να τον διδάξει και να γίνει ο Βασιλιάς που θα ενώσει την επιφάνεια με την αρχαία βυθισμένη πόλη.

Όμως ο Orm, ο δεύτερος γιος, έχει άλλα σχέδια. Επηρεασμένος απο τη θέληση του για εξουσία και πόλεμο, ο Orm θα εξαναγκάσει την Ατλαντίδα σε πόλεμο με την επιφάνεια και τους ήρωες που την προστατεύουν.


H ταινία έχει στο κέντρο του τον Arthur και οι υπόλοιποι χαρακτήρες παίρνουν screen time για να εμβαθύνουμε στην σχέση μεταξύ τους και με τον κόσμο.

Ο Cyborg ακόμα προσπαθεί να αποδεχθεί το γεγονός οτι δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που ήταν. Ο Batman είναι απολαυστικός όπως πάντα και ο Shazam είναι ένα παιδί που του έχει αποκτήσει δυνάμεις και ευθύνες που ακόμα δεν έχει καταλάβει το μέγεθος τους.

Απο την άλλη ο Superman με την Wonder Woman προσπαθούν να συνηθίσουν την ζωή τους ανάμεσα στους ανθρώπους μαζί...

Δράση χιούμορ και ένας Aquaman fucking badass, αυτό είναι το Throne of Atlantis με λίγα λόγια

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -