Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 6 Ιουλ 2014



Κοντά στα δέκα χρόνια συμπληρώνουν οι Κακό Συναπάντημα, ένα συγκρότημα που ορίζει με καθε της κίνηση το ελληνικό reggae. H μουσική τους έχει 80's , hip hop και dub στοιχεία, μοντέρνα και παλιά roots reggae. Όλα τα παραπάνω με κοινωνικού περιεχομένου ελληνικό στοίχο.

Απο τα συγκροτήματα που συνεχίζουν ακόμα ανεξάρτητα είναι ίσως το πιο επιτυχημένο καθώς τα κομμάτια τους γίνονται επιτυχίες άμεσα. Η μπανανιά, Μεγάλο Αφεντικό ,Απαγορεύεσαι είναι πλέον κλασσικά.

Σε αυτό βοήθησε πολύ η live απόδοση τους αφού ο να δεις Κακο Συναπάντημα και να μην τραγουδήσεις μέσα απο την ψυχή δεν γίνεται. Το συγκρότημα έχει παίξει σε πολλές πόλεις διαδίδοντας τη μουσική  τους, αλλά και το soundsystem σχήμα με τους δύο τραγουδιστές να μιξάρουν κομμάτια δικά τους αλλά και άλλων έχει γυρίσει σε μαγαζιά σε ολη τη χώρα κάνοντας επιτυχημένα πάρτι.

Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο άλμπουμ με τις παραπάνω επιτυχίες και το 2012 το Pressureality που συνέχισε τα πολύ καλά studio releases του συγκροτήματος.


Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν το 3ο τους άλμπουμ με τίτλο Children. Σε αυτά τα 11 νέα κομμάτια βλέπουμε οτι ο στίχος παραμένει επίκαιρος όπως πάντοτε, η χρήση και αγγλικών στίχων μου αρέσει πολύ και η μουσική τους παραμένει στα γνώριμα μονοπάτια που τα έχουμε συνηθίσει.

Τα Children, Sayonara Tonight και Ironman βέπω να γίνονται άμεσες επιτυχίες μέσα στο καλοκαιρινό τουρ του συγκροτήματος.

Να τονίσω επίσης οτι οι φωνές των STE και του NORTHICAL είναι πολύ καλές, θα ήθελα να ακούσω σε κάποιο τραγούδι και γυναικεία vocals και περισσότερους πειραματισμούς όπως στο "Κομήτης".

Καταλήγοντας, το Children είναι ένας δίσκος που συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά του συγκροτήματος και εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε την ανεξάρτητη δουλειά τους με όποιο τρόπο μπορούμε. Είτε αγοράζοντας τον δίσκο είτε πηγαίνοντας στα live τους.

Ακούστε τον νέο δίσκο: εδώ
Πληροφορίες: kako-synapantima






Αναδημοσίευση απο Monkey Bros

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -