Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 21 Δεκ 2014


Ακόμα ένα βιβλίο προστέθηκε στην Βιβλιοθήκη του Αλλοδαπού! Αυτή τη φορά έχουμε ένα απο τα πιο διάσημα βιβλία του συγγραφέα που έγγραφε επιστημονική φαντασία δεκάδες χρόνια πριν οι υπόλοιποι σκεφτούν ταξίδια στο φεγγάρι ή υποβρύχιες περιπέτειες. 

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, αλλά μια περιπέτεια ενάντια στην στενόμυαλη κριτική και την νίκη της τόλμης και της γενναιότητας.



Ο Φιλέας Φογκ ήταν ένας πλούσιος εκκεντρικός τζέντλεμαν, ο οποίος είχε πολλές φαεινές ιδέες. Κάποια μέρα, στην Λέσχη Ριφόρμ, στο Λονδίνο, όπου και περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, εξ αφορμής μια συζήτησης στοιχημάτισε για 20.000 λίρες πως μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Κι έτσι ξεκίνησε το ταξίδι, με τον υπηρέτη του, Πασπαρτού, τον οποίο είχε προσλάβει λίγες ώρες νωρίτερα. Κατα την διάρκεια του ταξιδιού του παρακολουθείται στενά, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, από τον επιθεωρητή Φιξ, ο οποίος υποπτεύεται τον Φογκ ως δράστη μιας ληστείας που σημειώθηκε σε τράπεζα του Λονδίνου.

Ταξιδεψτε μαζί με τον Φιλέα Φογκ και τον Πασπαρτού μέσα απο την υπέροχη λογοτεχνική ικανότητα του Ιούλιο Βερν. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για δωρεάν download στην 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -