Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 4 Αυγ 2014



Τον προηγούμενο μήνα το San Diego Comic Con, την μεγαλύτερη γιορτή των nerd σε όλο τον κόσμο.  Τα Comic Con και συγκεκριμένα το αυτό του San Diego, είναι το μέρος όπου τα μεγάλα στούντιο κάνουν τις σημαντικότερες ανακοινώσεις.

Μέσα απο την σελίδα μας στο Facebook σας ενημερώναμε για τα σημαντικότερα νέα απο το SDCC και θα συνεχίσουμε να την ενημερώνουμε με τα καλύτερα trailer που κυκλοφορούν, poster και νέα.  

Για να δούμε όμως ποια ήταν οι 5 καλύτερες στιγμές του φετινού San Diego Comic Con.

Monster-Verse???

H Legendary Films δεν έχει επισημοποιήσει τίποτα αλλά ο λαός απαιτεί και κάνει όνειρα. Η εταιρεία έχει ήδη αναγγείλει sequel για το Pacific Rim και το  Godzilla το οποίο έλαβε φέτος πολύ καλές κριτικές.

Για την δεύτερη ταινία του Godzilla έχουν ανακοινωθεί ως αντίπαλοι του τέρατος οι Rodan, Mothra και Ghidorah. Αυτό που έλειπε απο την πρώτη ταινία ήταν τα boss fights και η δεύτερη έρχεται με ένα επικό line up.

Η Legendary παρουσίασε και trailer για ακόμα ένα reboot ονόματι Skull Island στο οποίο θα δούμε απο που προήλθε... ο King Kong!

Τεράστια τέρατα (Godzilla, King Kong), τεράστια robot που παλεύουν με τεράστια τέρατα... δεν ξέρω αν με πιάνεται, αλλά η μόδα πλέον είναι τα ενωμένα σύμπαντα και τα crossover.



Warcraft

Η επική σειρά παιχνιδιών της Blizzard ετοιμάζεται να μας παραδώσει την πρώτη της ταινία και αν όλα γίνουν όπως πρέπει θα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τεράστιο franchise ισάξιο του Lord of the Rings.

To Azeroth είναι ο φανταστικός κόσμος όπου εξελίσσεται η ιστορία, στο οποίο κατοικούν άνθρωποι, ξωτικά, νάνοι, ορκ και δεκάδες ακόμα λαοί. Η μυθολογία που έχει αναπτυχθεί απο την Blizzard σε παιχνίδια, βιβλία και manga είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσαμε να έχουμε 10 ταινίες και να είναι λίγες.

Ο Duncan Jones ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την ιστορία απο την αρχή και στο trailer που έδειξε είδαμε έναν άνθρωπο και ένα ορκ να διαβάζουν απο ένα βιβλίο και να παρουσιάζουν την δικιά τους εκδοχή για τον πόλεμο που ξεκινάει ανάμεσα στους δύο λαούς.

Η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και μένουν πλέον τα πολλά ειδικά εφέ. Στους κινηματογράφους 11 Μαρτίου 2016.




Batman, Superman & Wonder Woman
H DC θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να πιάσει την Marvel τόσο στο κομμάτι των ταινιών όσο και στα show του SDCC.

Φέτος μας έδειξαν λίγο υλικό απο την επερχόμενη ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice που χάλασε κόσμο με την ανατριχίλα που δημιούργησε. Αν και έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους στην βιασύνη να φέρουν την Justice League φαίνεται οτι η BvS δεν θα μας απογοητεύσει. Πήραμε και μια μικρή γεύση απο την Wonder Woman της Gal Gadot. Η Wonder Woman φαίνεται πιο αληθινή απο ποτέ, με στολή σε πιο σκούρα χρώματα και όχι τη σημαία της Αμερικής όπως στα comics (ευτυχώς).

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε πιο θα είναι το επόμενο project της εταιρίας με τα φώτα να πέφτουν όλο και πιο πολύ στον Shazam...





Avengers: Age of Ultron & Ant Man

To δεύτερο μεγάλο team up της Marvel θα βγει το 2015 και μετά απο ένα μήνα θα ακολουθήσει η τρίτη φάση με τον Ant Man.

Ένα μικρό teaser μας ήρθε απο τους Avengers με την ομάδα να βρίσκεται στον πύργο τους και να προσπαθούν να σηκώσουν το σφυρί του Thor. Ο μόνος που κατάφερε να το κουνήσει ελάχιστα ήταν ο... Captain America!

Μετά απο μερικά λεπτά με χιούμορ και τη γνωστή χημεία του cast εμφανίζεται ο Ultron και αρχίζει την μάχη με τους Avengers και γενικά την ανθρωπότητα. Απο τις φώτο και τα πόστερ που κυκλοφόρησαν φαίνεται οτι ο Ultron θα αποδειχθεί ένας αντίπαλος πολύ επικίνδυνος.

Απο τη μεριά του Ant Man είδαμε τις δυνάμεις του σε δράση, να μικραίνει, να μπαίνει σε έναν υπολογιστή και επιστρατεύει και ένα μυρμήγκι για να διαφύγει...

Στο παρακάτω video ρίξε μια ματιά στη πρώτη και δεύτερη φάση.




Mad Max: Fury Road

H φετινή έκπληξη και δικό μου νούμερο ένα σε αυτή την Top 5 λίστα είναι το trailer του Mad Max. Σημαντικό είναι οτι η ταινία δεν είναι prequel, sequel ή reboot των ταινιών του Mel Gibson αλλά ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο.

Πρωταγωνιστής ο Tom Hardy, ο καλύτερος action star της δεκαετίας μας και μαζί του η Charlize Theron. Το trailer δεν αποκαλύπτει τίποτα για την πλοκή αλλά μας δείχνει ένα κόσμο γεμάτο βία και αίμα. Δράση και πόνο. Αυτό που κάνει διαφορετική αυτή τη ταινία είναι φυσικά ο Τom Hardy...

Δείτε το trailer και πέστε μου οτι δεν είναι φοβερό...






Αν έφτασες μέχρι εδώ μπράβου σου! Ορίστε το δωράκι μου: Hottest Cosplay SDCC 2014




Διαβάστε επίσης: 


Έρχονται τα νέα για τις comic σειρές

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -