Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 18 Ιουν 2013


O Blogger προσφέρει δύναμη. Ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του ιστολόγιο και να γράφει για οτι θέλει. Μπορεί να γράψει άρθρα με ειδήσεις, κουτσομπολίστικα, λογοτεχνικά κείμενα και συνταγές. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Όταν μιλάω με κάποιον νέο blogger τ λέω πάντα, γράψε εσύ όμορφα και ωραία αυτό που θες να γράψεις μην νοιάζεσαι για το θέμα, μην νοιάζεσαι για το αν κάποιοι διαφωνούν με τις απόψεις σου. Το κοινό είναι εκεί έξω και θα σε ακολουθήσει γιατί έχετε κοινές απόψεις, σε γουστάρει και θέλει να σε διαβάσει.

Όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε σε κάποιο άλλο blog. Και αυτή η πληρότητα είναι η δύναμη του Internet. Μπορείς να βρεις οτι τραβάει η ψυχή σου. 

Εδώ και δύο μήνες η ανάπτυξη του Αλλοδαπού ήταν ραγδαία. Απο εκεί που είχα 30-40 views τη μέρα και χαιρόμουν, τώρα το 120 μου φαίνεται λίγο. 

Το Blog όμως έχει δύναμη. Είναι ο τρόπος για να εξαπλωθούν ιδέες και απόψεις. 

Στον Αλλοδαπό ασχολούμαστε με την indoor ψυχαγωγία. Μουσική, Ταινίες, Σειρές, Βιβλία επι το πλείστον.  Αλλά υπάρχει και ο η Βιβλιοθήκη του Αλλοδαπού στην οπία ανεβάζω κάθε είδους "έντυπης" δουλειάς. 

Εδώ και δέκα μήνες προσπαθώ να γράψω ένα βιβλίο. Τα τεύχη τα ανεβάζω εκεί. όπως και ένα μάνγκα που μετέφρασα ένα μέρος του και ένα επετειακό τεύχος του περιοδικού Vibration που όταν βρω συντακτική ομάδα θα αρχίσω να εκδίδω. 

Η Βιβλιοθήκη όμως είναι ένας χώρος για όλους μας. Αν είσαι σπίτι και έχεις γράψει ένα διήγημα, ένα μέρος απο ένα βιβλίο ή κάποια ποιήματα και θες να τα δει κόσμος μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο shambar_618@yahoo.gr. 

Αν θα ήθελες να γίνεις συντάκτης του Αλλοδαπού για μία ή για περισσότερες φορές επικοινώνησε απο το ίδιο e-mail.

Αλλά φίλε-η εκεί έξω που διαβάζει το blog αυτό ξέρεις πως μπορείς να βοηθήσεις τα 4-5 άτομα που γράφουν σε αυτό το blog? 

Με μία εγγραφή στο blog που παίρνει 10 sec ή ένα subscribe που μπορείς να κάνεις μέσω των gadjet δεξιά στη σελίδα όπως και με ένα like στην σελίδα του facebook.

Αλλά αν βαριέσαι άσε ένα σχόλιο. Πες μου την άποψη σου. Πες ΜΠΡΑΒΟ ή βρίσε με.

Έχει την ίδια γαμάτη αξία!!!

Όποιος γουστάρει τον Αλλοδαπό θα υποστηρίξει με ένα σχόλιο, ένα like ή μια εγγραφή και εμείς εδώ πέρα θα ανταποδώσουμε με δουλειά και κέφι!!!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -