Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 30 Μαρ 2012

Οι The Pomorians είναι ένα συγκρότημα απο τη γειτονική Βουλγαρία. Εδώ και χρόνια κάνουν επιτυχία στη χώρα τους και έχουν πολλές εμφανίσεις σε μεγάλα stage της Ολλανδίας, της Γερμανίας και της Αγγλίας. Η μουσική τους είναι η ska, η reggae και η balkan. 


 Μαζί με τους Wickeda είναι απο τα συγκροτήματα που εκπροσωπούν άξια τα παραπάνω είδη, τα οποία (παραδόξως για μένα) είναι πολύ αγαπημένα στη Βουλγαρία...
Ποιοι είναι λοιπόν οι The Pomorians? 


Οι Pomorians είναι ένα ντουέτο απο την πόλη Pomorie στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Ο ένας είναι ο Yanko Brekov , ο οποίος άρχισε απο μικρός να παίζει μπουζούκι ενω συγχρόνως ο φίλος και γείτονας Krasimir Kerkinov (Kemmy) ξεκινούσε ένα metal συγκρότημα με το όνομα Artery...


Οι Artery είχαν αρκετή επιτυχία με εμφανίσεις απο τη Γαλλία μέχρι το L.A.
   Ο Kemmy όμως άφησε το συγκρότημα μετά τον στρατό και ο Yanko το συνέχισε με άλλους...
    Στο τέλος όμως η αγάπη του για τον βαλκανικό ήχο φάνηκε δυνατότερη και έτσι άφησε την μέταλ μπάντα και δημιούργησε με τον Kemmy τους The Pomorians!


Οι δυο τους είναι οι Πομόριανς αλλά πολλές φορές χρειάζονται extra power. Για αυτό συνήθως στα lives εμφανίζονται μαζί τους και δύο παλιοί φίλοι.
 
   Ο ένας είναι ο  Huby (Nicolay Hubenov) μπασίστας ενός trash metal συγκροτήματος που άφησε το πρώην συγκρότημα για τους Artery και συνεχίζει εκεί. Κάθε φορά όμως που τον χρειάζονται είναι εκεί...


 Ο άλλος είναι ο  Vasil Voutev γνωστός ντράμερ παγκοσμίως με σπουδές στο πιάνο(?)  και στο Τζαζ-ντραμς. Έπαιζε σε διάσημες μπάντες αλλά ως φίλος είναι και αυτός μαζί τους για να βοηθήσει.


O ήχος έχει έντονο το μπουζούκι και θα σου αρέσουν αν σου αρέσει το είδος αλλά προσωπικά η γλώσσα τους εμποδίζει να κάνουν επιτυχία στο ευρύ κοινό και εκτός σλαβόφωνων χωρών... Αλλά ποιόν σταμάτησε αυτό να κάνει αυτό που γουστάρει???

P.S. Αυτή η μπίρα που πίνουν σε όλα τα videoclips είναι τόσο ελαφριά που δεν μεθάει ούτε βρέφος, πιάστε καμιά Fix, και αν δεν έχετε πιάστε Μύθος παντού υπάρχει ένας Μύθος!!!!

P.S.2 link για όλη τη δισκογραφία δεν βρήκα αλλά μόλις το βρω θα κάνω update, μην στεναχωριέστε μόνο.

                                    Άκου  και γράψε κανένα σχόλιο...


   







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -