Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 15 Μαΐ 2014


Πολύ promising φαίνεται οτι θα είναι η νέα χρονιά, όσο αναφορά τις comic σειρές καθώς το πρώτο teaser του spin-off του Arrow παρουσιάστηκε εχτές και οι φανς στα ιντερνέτια μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

To CW μα έδωσε μια γεύση όχι απο σκηνές αλλά στην ουσία μια επίδειξη του Flash με στολή και τις δυνάμεις του αρκετά ανεπτυγμένες, ενώ εκπαιδευόταν απο τον Oliver.

Η θολούρα και τα εφέ που θα χρησιμοποιούσαν ήταν ένα ερώτημα, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αναφορά την υπερταχύτητα, σε τηλεοπτική παραγωγή. Παρ' όλα αυτά ο Barry Allen φαίνεται αρκετά cool και οι έξτρα κεραυνοί βοηθούν πολύ σε αυτό.

Το Flash είναι μια σειρά πραγματικό στοίχημα, τόσο για το CW που θέλει να επεκτείνει την επιτυχία του Arrow, όσο και για την Warner/DC που αν είναι έξυπνη θα χρησιμοποιήσει τον έτοιμο Flash του Grant Gustin και δεν θα μας κουράσουν με ακόμα ένα reboot.

O Gustin απο το λίγο που τον έχω δει στον ρόλο του Barry Allen (2 επεισόδια στο Arrow και το teaser) πιστεύω οτι είναι ιδανική επιλογή και οτι θα μας αφήσει την αίσθηση που μας άφησε και ο Andrew Garfield (Peter Parker/Spiderman). Οι δυο τους μοιάζουν και εξωτερικά και οι ρόλοι τους έχουν παρόμοια στοιχεία. Είναι και οι δύο καλά παιδιά που γουστάρουν να τρολλάρουν. Ο Gustin φαίνεται το έχει.

Εσάς πως σας φαίνεται ο νέος υπερήρωας που έρχεται (υπερηχητικά) τον φθινόπωρο στις τηλεοράσεις μας? Πως σας φαίνονται η στολή και τα εφέ?



ps: στα κοντά περιμένουμε νέα και για το casting του Deardevil του Netflix που ξεκινά γυρίσματα τον Ιούλιο. Κάτι ακούγετε για Zac Efron... We hope not!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -