Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 10 Μαΐ 2014


Κυκλοφόρησε το trailer μιας απο τις σειρές που ετοιμάζει η Warner/DC και φαίνεται αρκετά καλό. Στο Gotham ακολουθούμε την εξέλιξη του Detective Gordon απο την πρώτη του στιγμή στο τμήμα μέχρι την καθιέρωση του ως Commisioner και ο σύνδεσμος του Batman με την αστυνομία.

Στην αρχή βλέπουμε τον νεαρό Gordon, οποίος απο τότε φαινόταν να μην ακολουθεί πλήρως τους κανόνες να μπλέκεται με τον επερχόμενο "πόλεμο" που ετοιμάζεται να ξεσπάσει στον υπόκοσμο της Gotham και την δολοφονία του ζεύγους Wayne που αφήνουν πίσω τους ένα πάμπλουτο, αλλά ψυχικά τραυματισμένο παιδί, τον Bruce Wayne.

Ο Jim Gordon θα αναλάβει την επίλυση της δολοφονίας, παίρνοντας τη θέση του μέντορα(?) του Bruce. Συγχρόνως εμφανίζονται και οι νεαροί εμβληματικοί villains, με cast που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, τόσο για τους Penguin και Riddler, όσο και για τις Poison Ivy και Catwoman. Δεν ξέρω αν το Gotham θα είναι μια καλή origin ιστορία για τον Gordon, αλλά τα μικρές υποιστορίες των μελλοντικών κακών σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον.

Η FX έχει παραγγείλει 13 επεισόδια (τουλάχιστον) και θα δούμε αν η σειρά θα συνεχίσει με season 13, 16 ή 24 επεισοδίων. Η μόδα πλέον είναι τα 13 επεισόδια, πράγμα για πολύ καλό, ειδικά για τέτοιες αστυνομικές σειρές. Στον χώρο των comic based σειρών η Warner/DC τα πάει πολύ καλά, με εννιά σειρές να ετοιμάζονται και το Gotham φαίνεται αρκετά promising.  

Θα μάθουμε τον Φθινόπωρο που πιθανότατα θα γίνει η πρεμιέρα. Μέχρι τότε πως σας φαίνεται ο νεαρός Jim, Bruce και οι λοιποί?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -