Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 30 Οκτ 2013

Όπως καταλάβατε έκανα τελευταία ένα διάλυμα απο τα υπόλοιπα για να δω μαζεμένα μερικά anime που με περίμεναν στη λίστα μου. Μετά απο την έκπληξη του Gungrave, έπιασα κάτι διαφορετικό, πιο διασκεδαστικό και ανάλαφρο.

Το Magi: The Labyrinth of Magic, είναι ένα κλασσικό shonen. Ένα anime που στοχεύει σε "αγόρια" ηλικίας 13-18. Το θέμα είναι όμως οτι δεν το βλέπουν μόνο αγόρια και δεν το βλέπουν μόνο παιδιά. Για κάθε έφηβο και οποιονδήποτε θέλει να περάσει διασκεδαστικά την ώρα του, τα shonen είναι ιδανικά. 


Σε ένα κόσμο που θυμίζει τις Χίλιες και μία Νύχτες, μία τεράστια μέση ανατολή, ο Alladin, ένα μικρό παιδί προσπαθεί να βρει την ταυτότητα του και να ανακαλύψει το πεπρωμένο του παρέα με το τζίνι του τον Ugo. 

Στα ταξίδια τους θα συναντήσουν ένα ευγενή και γενναίο νεαρό, τον Alibaba. Θα σχηματίσουν μια δυνατή φιλία μέσα απο τις περιπέτειες τους και μαζί θα κατακτήσουν ένα Πύργο. 

Οι πύργοι είναι μυστηριώδη κτίσματα που μέσα υπάρχουν αμύθητα πλούτη, μαγικά πλάσματα και φυσικά τζίνι. Όποιος κατακτήσει ένα πύργο αποκτά δύναμη και πλούτο. 



Αφού κατακτήσουν τον πύργο και μαζί με μια νεαρή πρώην σκλάβα, την Morgiana, θα ξεκινήσουν μια πορεία που θα επηρεάσει όλες τις χώρες του κόσμου. 

Ο Alladin θα μάθει οτι είναι ένας Magi, ένας άνθρωπος με τεράστια δύναμη και με σκοπό να καθοδηγήσει τον σωστό άνθρωπο που θα γίνει βασιλιάς και θα φέρει την ειρήνη στην χώρα του. 

Αντίπαλοι τους είναι μια μυστηριώδης οργάνωση που έχει με το μέρος της έναν Magi που έχασε τον δρόμο του και έχει πέσει στη διαφθορά. 


Το συγκεκριμένο anime προσφέρει απλόχερα στιγμές γέλιου, ωραίες σκηνές δράσης (θα μπορούσε περισσότερες) και σε κάνει να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Το φινάλε απο την άλλη σε άφηνε με αγωνία για την επόμενη season. 

H πρώτη season αποτελείτε απο 25 επεισόδια που μπορείτε να τα βρείτε μεταφρασμένα απο τους   




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -