Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 25 Σεπ 2013

Επιτέλους και μετά απο μεγάλη αναμονή είδα, την νέα ταινία του anime με το οποίο μεγαλώσαμε.

Το Dragonball Z: Battle of the Gods δημιούργησε τεράστιο hype με την εμπλοκή του δημιουργού ξανά με το project και ανακοινώνοντας οτι θα δούμε την νέα μορφή των Sayan.

Η παρέα του Son Goku θα αντιμετωπίσουν τον δυνατότερο εχθρό μέχρι αυτή τη στιγμή και ίσως τον πιο δυνατό σε όλο το σύμπαν.

Βρισκόμαστε μερικά χρόνια μετά την νίκη επι του Buu. Σε ένα μακρινό πλανήτη, ο Θεός της Καταστροφής Bills, ξυπνάει απο τον λήθαργο του και έχει όρεξη για καμιά καταστροφή ή κάποια ωραία μάχη.



Αναρωτιέται τι κάνει ο φίλος του ο Frieza και έκπληκτος μαθαίνει οτι ένας sayan (o Goku) τον έχει σκοτώσει. Κάποτε είχε ακούσει για τον μυθικό sayian θεό και αναρωτιέται αν μπορεί να τον βοηθήσει να τον βρει ο Goku, o οποίος προπονείτε ασταμάτητα και χάνει το τεράστιο παρτυ για τα γενέθλια της Bulma.

O Bills βρίσκει τον Goku, μαθαίνει οτι δεν ξέρει τίποτα για τον sayan θεό και απογοητευμένος ξεκινάει για να βρει τους υπόλοιπους ζωντανούς sayan, στη γη.



Πριν ξεκινήσει όμως, ο Goku θα τον προσκαλέσει σε φιλική μάχη, στην οποία ο Goku σε μρφή sayan 3 θα χάσει πανεύκολα.

Ο Bills πάει στη γη και στο παρτυ της Bulma, στο οποίο ο Vegeta θα προσπαθήσει να τον κρατήσει ευχαριστημένο για να μην καταστρέψει τη γη.

Μετά απο ενα μισάωρο αρκετού χιούμορ, οι καταστάσεις θα οδηγήσουν τον Bills να καταστρέψει τον πλανήτη και επομένως στην ανελέητη μάχη ανάμεσα σε αυτών και τους sayan.

Έπειτα καταφθάνει ο Goku, ζητάει απο τον Δράκο Senron πως να βρει τον Θεό, αλλά αυτός του λέει οτι ο θεός ενεργοποιήτε απο την μεταφορά της δύναμης 5 διαφορετικών sayan σε έναν.

O Goku μεταμορφώνετε σε θεό και με το ζόρι μπαίνει στη μάχη με τον πολύ ανώτερο του ακόμα Bills.



Δεν θα πω τίποτα άλλο για την υπόθεση.
Αυτά που μας νοιάζουν είναι τα εξής: Μάχες, Χιούμορ, Επίπεδο Animation, η νέα μορφή Super Sayan God.

Πάμε ένα ένα.

Μάχες: Ο χαμός!!! Μάχες σε αέρα, έδαφος και υπέδαφος(?). Εκπληκτική κίνηση και χωρίς πολύωρα μπλα μπλα.

Χιούμορ: μιλάμε για anime άρα είναι σημαντικότατο (για το είδος πάντα). Γέλασα με την ψυχή μου. Τι να πρωτοθυμηθώ. Ο Veggeta? O Δράκος που φοβότανε και αυτός τον Bills? O ίδιος ο Bills? Τα πάντα σε αυτόν τον τομέα πετυχημένα.

Επίπεδο Animation: Οτι καλύτερο έχουμε δει σε Dragonball μέχρι τώρα. Ωραία τα εφέ, όπως και η κίνηση στις σκηνές μάχης, οι οποίες φαινόταν απόλυτα φυσικές.

Super Sayan God: Ένα θεματάκι υπάρχει επαφ' του. όπως βλέπετε και στην εικόνα, επέλεξαν, να κάνουν τα μαλλιά του απλώς κόκκινα και να δείξουν την αύρα του σαν φλόγες. Ούτε καν μήκος δεν άλλαξαν... Δεν πειράζει όμως γιατί αυτό δείχνει οτι μπορεί να έχουμε νέα επίπεδα Super Sayan God.



Τέλος, υπόνοιες αφέθηκαν για συνέχιση του project με νέες ταινίες, αφού ακούσαμε hints για νέα σύμπαντα και την δυνατότητα να μεταμορφωθούν όλοι σε Super Sayan God.

To universe λοιπόν του Dragonball πιθανότατα θα επεκταθεί και με άλλες ταινίες... αναμένουμε τα νέα!!!

Links: 
Download:sickfansubs(720p & 1080p ελληνικοί υπότιτλοι)
Online View:tv-therapy






Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -