Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 11 Φεβ 2013


Όποιος είδε την ταινία Network που μιλούσε για την δημιουργία του Facebook (μεταξύ μας ήταν ωραία ταινία), θα είδε οτι αφού ο τυπάς είχε σχεδιάσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστοσελίδας, δεν την παρουσίαζε στον κόσμο γιατί κάτι του έλειπε. Ένα στοιχείο που θα έκανε επιτυχημένο το ανερχόμενο φοιτητικό  social network. Αυτό το στοιχείο ήταν η κατάσταση σχέσης! Ναι φίλε μου, εσύ που είσαι "φίλος" με την εκάστοτε γκόμενα, δεν έχεις ψάξει πληροφορίες και φωτογραφίες για να δεις αν έχει γκόμενο και να οργανώσεις έπειτα το πονηρό σου σχέδιο για να την ρίξεις στο (ντιβάνι, καρέκλα, πάτωμα, πλυντήριο, χαλί) κρεβάτι?


Εννοείτε πως το έχεις κάνει και αν είσαι γυναίκα έχεις κάνει και χειρότερα. Έχεις σίγουρα τσεκάρει πιθανές αντίζηλους και τις κάνεις και κανένα add για να το παίξεις υπεράνω ενώ συγχρόνως παραμονεύεις και κατασκοπεύεις. 

Ωραία τώρα που είδαμε που αναλώνεται το 70% της χρησιμότητας του fb ας το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Έχεις βρει την γκόμενα που θες και θες να κάνεις κίνηση.... αλλά είσαι λίγο φλωράκος? έχεις ξεχάσει πως γίνεται το παιχνίδι? έχεις blog και είσαι καταδικασμένος να είσαι forever alone? Μην στεναχωριέσαι! Τρεις φοιτητές βρήκαν την λύση για όλους μας, γκουχου γκουχου, σας ήθελα να πω.

Δημιούργησαν τα παλικάρια που λέτε μια εφαρμογή τόσο απλή όσο και ευφυής. Συνδέεσαι με τον facebook account σου και αμέσως σου εμφανίζει όλους τους "φίλους" αντίθετου φίλου(μπορείς να το ρυθμίσεις να δείχνει και του ίδιου αν είσαι......creative που λέει και ο Gabriel). Κάτω απο τις φωτογραφίες της κάθε κοπελιάς ή αγοριού έχει ένα κουμπί με την πιο απλή ερώτηση: Θα την/τον πήδαγες? Αν ναι πάτα το κουμπί και προχώρα στους υπόλοιπους.


Μην φοβάσαι δεν θα γίνεις ρεζίλι. Καμία ειδοποίηση δεν εμφανίζεται σε κανέναν εκτός αν και αυτός που εσύ επέλεξες, δηλώσει οτι θα σε πήδαγε και αυτός.  Παράδειγμα: Πατάω εγώ Bang στην Ερατώ? Η Ερατώ δεν ενημερώνεται ούτε κανείς άλλος. Πατάει η Ερατώ Bang στον Αλλοδαπό (ποια θα αντιστεκόταν δηλαδή!)? Τότε έρχεται ένα μήνυμα και στους δύο με το πολύ απλό μήνυμα: 

Εσύ θα την πήδαγες...
Αυτή θα σε πήδαγε...
Άντε πάτε να γαμηθείτε να τελειώνουμε!

Αυτή η απλούστατη εφαρμογή έχει γίνει μόδα σε όλο τον κόσμο και αποφέρει κέρδη στους φοιτητές που την δημιούργησαν. 

Που έγκειται η επιτυχία της εφαρμογής? Στην ειλικρίνεια. Πρέπει να κάτσεις, να μην ντραπείς και να πεις την αλήθεια. Μην πεις: χα! εγώ θα τους βάλω όλους για να δω ποιος θα με πατήσει. Noooo! Γιατί να το κάνεις αυτό? Αν είναι να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή πρέπει να είσαι υπεύθυνος( δες τι μαλακίες λέω). Όχι σοβαρά. Μιλώντας περισσότερο στα κορίτσια, μην ντραπείτε, πάτα όσους γουστάρεις και δεν ξέρεις... Καταλαβαίνεις οτι για αυτόν και μόνο τον λόγο η εφαρμογή δεν θα έχει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα. Δύσκολο να περιμένω απο τις κοπέλες τόση ημι-δημόσια ειλικρίνεια (για τα αγόρια ξέρω οτι ήδη ψάχνουν το link.)

Τώρα για όσους θα επικρίνουν την εφαρμογή και θα πουν οτι χάνεται έτσι το φλερτ κτλ, θα πω όχι λαθεύεις. Δες το σαν το πρώτο eye-contact. Επειδή είπε η κοπέλα θα σε πήδαγα δεν σημαίνει οτι γδύνεται ήδη, ούτε οτι σε περιμένει στα σκαλοπάτια σου. Πρέπει να κάνεις την κίνηση σου να παίξεις το παιχνίδι σου σωστά για να βάλεις γκολ. Και εσυ κοπελιά με την ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση μην χαλαρώσεις μόλις πάρεις το θετικό μήνυμα και πεις: Αχ τι ωραία, ας ασχοληθώ τώρα με αυτόν που δεν με θέλει γιατί..............είμαι γυναίκα και κολλάω όπου με φτύνουν. Άιντε σοβαρευτείτε

Τη εφαρμογή θα την βρεις εδώ:

                       bangwithfriends       

{ 3 σχόλια... read them below or Comment }

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -