Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Blogger, ραδιοφωνικός, παραγωγός, συγγραφέας, φοιτητής Κοινωνικός Λειτουργός, drummer(και καλά) και πόσα ακόμα που έχω ξεχάσει να αναφέρω, είμαι ο Αλλοδαπός ο ίδιος και απο ότι βλέπεται, τα κάνω όλα και συμφέρω. Γιορτάζω αυτή τη στιγμή ένα χρόνο απο το πρώτο post μου στον αλλοδαπό και νιώθω έκπληκτος που έχουμε φτάσει να έχουμε 500 views το μήνα στο χαλαρό. Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα.
  Έχω χάσει πάρα πολλές ώρες απο τη ζωή μου και τα βράδια μου στο να κάνω το blog έτσι όπως είναι και όμως κάθε φορά βλέπω οτι επιδέχεται βελτιώσεις. Στα σχέδια μου είναι να μεγαλώσει η ομάδα, να μπουν καινούρια πρόσωπα, ίσως και μερικά κορίτσια, ώστε ο αλλοδαπός να μεγαλώσει...  Ωραίος, όμορφος, εμφανίσιμος, goodlooking..... Γεωπόνος, αθληταράς και γκομενιάρης...... Και κυρίως απεχθάνομαι τις ψωνάρες!!!!!!       Αυτός είμαι αλλά πάνω απ όλα ο Αλλοδαπός junior!!
Ναι ξέρω ότι δεν πιστεύατε ότι εγώ είμαι αδερφός με το πλάσμα στην Φώτο πάνω αλλά είναι η αλήθεια!! (πλάκα κάνω φυσικά αδερφέ μου σε αγαπάω)      Θα είμαι εδώ λοιπόν για σας, να γράφω για... εεεε για...  αχ εδώ το είχα... Α ναι, για οτι μου κατέβει στο μυαλό!!!

Τσάο!Gamer, φιλόσοφος, αριστερός(ψάλτης), ψιλός, λιγνός, απρόσωπος, μεθύστακας. Ξεδιάντροπος αποφασισμένος, δυσκοίλιος, τζερεμές.

Αυτός είμαι και θα σας ζαλίζω με της βιντεοπαιχνιδικές μου απόψεις γιατί πολύ απλά είμαι πάνω απο όλα γαμάτος. Όπως έλεγε και ο παππούς μου: τόσα χρόνια gamer εχω παίξει...
Elena "Kwli"
Εγώ είμαι η Έλενα το γνωστό σε όλους "κωλί" (δεν έχει βγει από αυτό που φαντάζεστε κάθε άλλο θα έλεγα). Φοιτήτρια ψυχολογίας και καλή φίλη του Τασούλη, του αλλοδαπου μας δηλαδή (οι 2 μεγάλες υποχρεώσεις της ζωής μου). Τρέλα μου οι μουσική όπως και κάθε συνηθισμένου ανθρώπου η οποία με ωθεί να ψάχνω συνεχώς καινούρια και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους πραγματά για τα οποία γράφω στο blog του αλλοδαπού(και αναφέρομαι σε ένα ολόκληρο άρθρο για τους cocorosie κ όταν ξεβαρεθώ έρχεται κ άλλο). Ελπίζω να "χωθώ" πιο δυναμικά στην παρέα με πολλά πολλά άρθρα!Γιατί όμως Αλλοδαπός?

Για πολύ καιρό ήθελα να δημιουργήσω ένα site. Ήταν η καύλα μου που λες. Όταν τα σχέδια για μαθήματα γλώσσας προγραμματισμού πήγαν περίπατο, πέσαμε στα έτοιμα, δηλαδή τον blogger... 

Είχα δημιουργήσει ένα blog αλλά δεν είχε τίτλο ούτε ανάρτηση, ήταν εκεί για να είναι. Δεν ήξερα γιατί ήθελα να γράψω οπότε όλες οι προσπάθειες πήγαν άκαρπες.
Μέχρι τις 6 Μαρτίου 2012. Εκείνη την ημέρα, μαζί με τον αδερφό μου πηγαίναμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο λόγος: Αίτηση για άδεια παραμονής (δεν το περίμενες να είμαι αλλοδαπός ε???).

Μέσα στο τραίνο για δώδεκα ώρες ταξίδι, η συζήτηση πέρασε στο Blog. Πάνω στις συζητήσεις για τη θεματική, μου ήρθε: Αυτό που κάνω καλά και μου αρέσει, είναι να διαβάζω (πολύ) να βλέπω ταινίες, να βλέπω σειρές (ακόμα πιο πολύ) και να ψάχνομαι στη μουσική. Για πιο άλλο θέμα θα είχα Συνέχεια κάτι καινούριο να πω? 
Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα blog στο οποίο δεν θα κρίνουμε σαν αμερόληπτοι κριτικοί ή απόλυτοι γνώστες των θεμάτων. Γράφουμε σαν απόλυτοι fanboys (ελπίζω κάποια μέρα να προστεθεί και μια σταθερή κοπελιά) και συνεχώς ενθουσιώδεις με οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί και μας συναρπάζει.
Αφού λοιπόν σκάσαμε 300 ευρά στη αίτηση που ένα χρόνο μετά ακόμα να απαντηθεί, το δάκρυ που έτρεξε όταν έδινα τα κολλαριστά πενηντάρικα, μου έδωσε να νιώσω τη λέξη αλλοδαπός. Έτσι το blog ονομάστηκε ο αλλοδαπός. Τι κάνει όμως ο αλλοδαπός?
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να το βλέπεις σαν ένα φιλαράκι που έρχεται και σου λέει: "μαλάκα την είδε την νέα σειρά απο το HBO, γαμάει!" και εσύ να απαντήσεις: "τι μαλακίες με έβαλες να δω ρε?". Αυτό το φιλαράκι είναι ο αλλοδαπός... που προτείνει!!!! 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -