Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 15 Ιαν 2013

Μια ιδέα που πολλοί θα είχαν σκεφτεί, όχι με τον ίδιο τρόπο αλλά κάτι κοντά. Πες μου εσύ μικρέ και άγνωστε Nerd-ουλα που κάθεσαι στο υπολογιστή σου αυτή τη στιγμή, πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να μπορούσες να δεις τους πιο επικούς ανθρώπους του κόσμου να μάχονται μεταξύ τους? Δεν έχεις φανταστεί ποτέ Superman vs Hulk? Gandalf vs Dumbledor? Τώρα μπορείς να τους δεις να μάχονται.. όχι με ξόρκια, ούτε μπουκέτα... αλλά σε επικά ραπ battles!!!


Gandalf vs Dumbledor
Ας το πάρουμε όμως απο την αρχή. Ο κωμικός και τραγουδιστής Nice Peter και ο ηθοποιός κωμικός και MC EpicLLOYD πρωτογνωρίστηκαν σε μια παράσταση στο Σικάγο. Ο EpicLLOYD πήρε τον Nice Peter μαζί του στο κωμικό group Imrovable. Η ομάδα πήγε καλά, μεγάλωσε και επεκτάθηκε. Τότε οι δύο συνεργάτες χωρίστηκαν και ξανά συναντήθηκαν μετά απο καιρό.
Steve Jobs vs Bill Gates
Το 2010 ο Nice Peter που είχε καθιερωθεί με το δικό του στούντιο, πρότεινε στον EpicLLOYD και στον MC Mr. Napkins να κάνουν ένα Rap Battle με άτομα που θα πρότεινε το κοινό. Αποφάσισαν να το κάνουν στο youtube μέσω του οποίου θα είχε μεγαλύτερη συμμετοχή ο κόσμος και που μετά θα μπορούσαν να ψηφίσουν τον νικητή και να προτείνουν το επόμενο δίδυμο.

Έτσι γεννήθηκε το Epic Rap Battles of History. Πρώτο δίδυμο ήταν ο John Lennon vs Bill O'Reilly και είχαν άμεση επιτυχία. Αυτό όμως που έκανε το ERΒH μανία ήταν το νούμερο 2: 



                                     Darth Vader vs Adolf Hitler

O πιο κακός άνθρωπος που πέρασε απο τη γη (Hitler), εναντίον του πιο εμβληματικού κακού όλου του σινεμά(Darth Vader) σε μία μάχη με ρίμες breakdance και χώσιμο το οποίο ζηλεύει ακόμα και Eminem.

Απο το πλατό έχουν περάσει διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που ενσάρκωσαν πολλούς και διάφορους. Όπως: Obama vs Mit Romney, Ainstein vs Hopkins, Batman vs Sherlock Holmes, Bruce Lee vs Clint Estwood, Cleopatra vs Monroe και τέλος Μosses vs Santa Claus...

Nαι καλά βλέπεις: SnoopDog!!!

Πριν δεις απο κάτω τα καλύτερα κατα την γνώμη μου σου προτείνω να μπεις στην σελίδα τους epicrapbattlesofhistory.com για να τα δεις όλα και να ψηφίσεις τους νικητές. Μπορείς να τα δεις και απο το youtube.com/ERB. Και πρόσεξε τον τρόπο που κάνει το άνοιγμα, δεν υπάρχει...

                                                                  Hitler vs Darth Vader 1&2


                                                            Batman vs Sherlock Holmes
                                                          

                                                               Mosses vs Santa Claus

                                                           Beethoven vs Justin Bieber

                                                                Gandalf vs Dumbledor


Αν θες να μάθεις πως να κατεβάζεις μόνος/η απο torrent ή υπότιτλους πάνε στο How To...
Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook
Αν σου άρεσε τόσο πολύ υποστήριξε μας κάνοντας μια απλή και δωρεάν εγγραφή στα παιχνίδια που διαφημίζονται στο site





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -