Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 8 Δεκ 2012

Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω για αυτό το άνιμε που είναι απο τα καλύτερα που έχω δει και... έχω δει πολλά.

Δράμα και κωμωδία, μάχες και σχέσεις, ίσως το πιο πικρό τέλος ever...

Θεωρείτε Mecha, δηλαδή άνιμε που ασχολείται με ρομπότ. Αντίθετα όμως με τα περισσότερα mecha αυτό βασίζετε στο ιδιαίτερο χιούμορ και σχέδιο, την εναλλαγή συναισθημάτων, φυσικά την δράση αλλά και τα boobs της Υoko!!!


Ποια είναι η Yoko? Πάτα read more και μάθε...





Ας το πάρουμε όμως απο την αρχή (η Yoko είναι αυτή στα αριστερά). Σε μία μελλοντική γη, ο εξωγήινος Spiral King, θα κατακτήσει τον κόσμο και θα αναγκάσει τους ανθρώπους να ζουν κάτω απο τη γη. Οι άνθρωποι μετά απο πολλά χρόνια έχουν ξεχάσει την ύπαρξη της επιφάνειας και του ουρανού. Ο Kamina όμως πιστεύει στην ύπαρξη του και ενσωματώνει στην συμμορία του τον Simon, ένα πάρα πολύ καλό νεαρό χειριστή τρυπανιού.



Όταν θα βρεθεί στο υπόγειο χωριό τους η Yoko κυνηγώντας  ένα τεράστιο ρομπότ του Spiral King, θα οδηγήσει τον Simon και τον Kamina στην επιφάνεια και θα ξεκινήσουν την επανάσταση ενάντια στα τεράστια ρομπότ των Beastmen...


Δεν θα πω παραπάνω. Ποια είναι τα θετικά στοιχεία? Εκτός απο όλα τα παραπάνω, ο βασικότερος λόγος είναι τα plot twist, ειδικά ένα αρχή αρχή που σε αφήνει μαλάκα και η έντονη αίσθηση πίκρας στο τέλος σε κάνει να το θυμάσαι για πολύ καιρό μετά.

Το ανιμε μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για αναπτέρωση ηθικού. Αυτό το Who the hell do you think i am  με πωρώνει ακόμα... 

Επιπλέον το soundtrack ta σπάει και το σχέδιο θα κολλήσει στο μυαλό σου.

Και θυμήσου υπάρχει και η Yoko και αν μου καμιά οτι προμοτάρω άνιμε μόνο για άντρες να πω οτι το συγκεκριμένο άνιμε μου το πρότεινε κοπελιά και την Yoko την θαύμαζε (respect στη Σοφία)

Ο τίτλος δεν συμαίνει κάτι στα ιαπωνικά, είναι όνομα άρα δεν μεταφράζεται, και να πω οτι το imdb το βαθμολογεί με 8.4 (Not Bad!!!)

Σε πολλούς δεν αρέσε η πρώτη επαφή. Είπαμε είναι λίγο περίεργο αλλά συνηθίζεις. Πολύ περισσότεροι όμως το λάτρεψαν. Για όσους δεν πείστηκαν προσφέρω αυτό:

                                                          Cosplay Level: Over 9000!!!!!

Λοιπόν η σειρά αποτελείτε απο 27 επεισόδια αλλά υπάρχουν και σε 2 ταινίες και μπορεις να επιλέξεις τον αργό η το γρήγορο ρυθμό. Προτείνω τα επεισόδια φυσικά. Στα ελληνικά απο την AWGS. Τους ευχαριστούμαι!!!!!

Links
Full with Greek subs: awgs


Και επειδή έθιξα και το θέμα των cosplay συμφωνώ με τα λόγια της παρακάτω φώτο: Επειδή μπορείς να το κάνεις δεν σημάνει πως θα έπρεπε κιόλας. Και προσθέτω: Εσύ κοπέλα που θα έπρεπε γιατί δεν κάνεις? 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -