Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 24 Σεπ 2012

Είναι τις μόδας οι μεταφορές κόμικ στην μεγάλη αλλά και στην μικρή οθόνη (όχι οτι μας χαλάει, αλλά η διακυβεύετε η ποιότητα) , είναι όμως σπάνιο να ακούς για ευρωπαϊκές παραγωγές τέτοιου είδους.
Έχουμε λοιπόν, μια γαλλό-αγγλική παραγωγή με το πορωτικό όνομα Metal Harlant (Screaming Metal)


Έχω πει πολλές φορές οτι τις ευρωπαικές παραγωγές τις εμπιστεύομαι  πολύ περρισότερο απο τις αμερικάνικες. Όχι οτι φτάνουν στο επίπεδο σειρών όπως Lost ή GoT αλλά με οτι καταπιάνονται είναι αριστούργημα
(έχω βαρεθεί να λέω για το Sherlock ).

Αυτή τη φορά πιάνουν ένα κόμικ του 1974 που εκδόθηκε σε Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και μερικές ακόμα με μεγάλη επιτυχία. Ήταν περισσότερο ένα περιοδικό που δημοσίευαν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού χώρου, αυτοτελή ιστορίες με Fantasy, sci-fi κτλ στοιχεία.
 Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες έχουμε απο όλα. Αρένες μονομαχίας, μέχρι ρομπότ, σπαθιά και διαστημόπλοια.

Οι πρωταγωνιστές είναι διάσημοι action-stars, όπως ο Scott Adkins (Undisputed 2-3, Wolverine, Expendables 2),  τον Micchael Jai White (Undisputed 2, The Dark Knight, Kill Bill, Mortal Kombat Legacy) αλλά και την Kelly Brook (Piranha 3D,  Smallville) που μάλλον θα έχει τον σημαντικότατο ρόλο των....Βυζιών.




Η σειρά έχει μεγάλες προοπτικές. Οι χορογραφίες είναι , όπως δείχνει το τρέιλερ γαμάτες, οι ηθοποιοί καλοί και η παραγωγή προσεγμένη. Γερμανία και Αγγλία. Σε εμάς μέσω του ίντερνετ of course!!!

                                         Μέχρι τότε δες ένα τρέιλερ και πωρώσου μαζί μου... 





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -