Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 15 Σεπ 2012


Η ιστορία της εκδίωξης του Προδότη Βασιλιά έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου εδώ και χιλιετίες. Όμως ο Λάχ ας Γκούλ επέστρεψε και με τη βοήθεια του πιστού του υπηρέτη, Πάλλαντιν του Πάγου, Νίθριλ, βάζει σε εφαρμογή ένα καλά οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της χώρας του Τρέβαλος.  
          Έχει απέναντι του όμως τις ενωμένες δυνάμεις της Συμμαχίας των Φυλών, που εάν συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους, θα μπορέσουν να τον εκδιώξουν όπως έκαναν και πριν τρεις χιλιάδες χρόνια.
                Είναι όμως η Συμμαχία έτοιμη για έναν πόλεμο μετά από τα αμέτρητα χρόνια απραξίας και έλλειψης πραγματικού κινδύνου? Θα μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά οι άνθρωποι, οι νάνοι, τα ξωτικά, τα χάφλινγκ και οι γνώμοι? Θα παραμερίσουν τις διαφορές τους οι Πάλλαντιν, οι μάγοι, οι πολεμιστές, οι Ρέιντζερ και οι ιερείς?
                Ποιος θα είναι ο ρόλος του Μασίντ σε όλη αυτή την ιστορία? Το νεαρό μισοξωτικό Ρέιντζερ από την Ελ Μπορν θα επιζήσει της καταστροφής της πόλης του και από εκείνη τη στιγμή, στη ζωή του γίνονται αλλαγές που δεν τις περίμενε ποτέ.
                Μαζί με τον φίλο του Τιτς, τον ατρόμητο γνώμο, θα μπλεχτεί σε μια περιπέτεια στην οποία θα έρθει αντιμέτωπος με ορκ, δαίμονες, βάρβαρες νομαδικές φυλές αλλά και γοητευτικές γυναίκες.
                Κανείς δεν ξέρει που θα τους φέρει η μοίρα. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι πράξεις τους θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας του Τρέβαλος.  

Αυτό είναι το κεφάλαιο του δωρεάν e-book που θα εκδίδεται απο το blog του allodapou. Κάθε μήνα ένα τεύχος θα ανεβαίνει στον online reader του site και θα μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε για off line reading στον υπολογιστή, στο κινητό ή το τάμπλετ.

Ευχαριστούμε όσους το διαβάσουν και περιμένουμε τη συζήτηση και τα σχόλια σας.
Για να μαθαίνεται αμέσως τα realese κάντε ένα like στην σελίδα του βιβλίου στο facebook

To πρώτο εισαγωγικό κεφάλαιο θα το κατεβάσετε απο εδώ

Το πρωτο τεύχος απο εδώ





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -