Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 21 Μαρ 2012

Βλέποντας τι μαλ***α το Galileo στον Ant1 θυμήθηκα την πιο γαμάτη εκπομπή "επιστήμης" που υπάρχει!!!
 Brainiac.  Μια εκπομπή απλά για να δεις οτι υπάρχουν και πιο καμμένοι απο εσένα... Απλά αυτοί το έκαναν εκπομπή και βγάλαν και κανένα φράγκο!!!!










   Έχουμε λοιπόν μια εκπομπή με μια παρέα επιστημόνων(?) που κάνουν πειράματα για να δουν, πραγματικά, οτι τους έρθει στο μυαλό, αν και βασικό πείραμα είναι με πόσο εκρηκτικό σκάει ... .......... (συμπλήρωσε τα κενά μόνος, αυτοί το έχουν κάνει)
 

      Μετά απο τα πειράματα και το γέλιο που θα σου προκαλέσει ο παρουσιαστής της εκπομπής που είναι γνωστός κωμικός στο UK, είναι σίγουρα οι δυο κοπελιές της εκπομπής, οι οποίες έχουν τις δικές τους στήλες.
  Αριστερά βλέπετε την Καθηγήτρια Μαϊαν Λι που θέτει το ερώτημα επιπλέει ή όχι? Τεστάροντας αν κάποιο υλικό επιπλέει ή όχι στο νερό και σε άλλα υγρά.




   Και φυσικά η Θάλεια Ζούτσι η οποία σου θέτει το ερώτημα "Πόσο σκληρό είναι το πράμα σου?" 
 
   Στο εξής πείραμα η Θάλεια τεστάρει πόσο σκληρό είναι ένα αντικείμενο που φέρνει κάποιος θεατής, χρησιμοποιώντας ένα τόνο τούβλα! τροχό! και θερμίτη!

   Αν αναρωτιέσαι γιατί.... Η απάντηση είναι "Γιατί μπορούν"



         Μετά απο τις τεράστιες (και κάθε δέκα λεπτά) εκρήξεις και τα κάλλη των κοριτσιών απο πάνω θα δεις πράγματα που θα πεις "σώπα..." ή "τι λε ρε φίλε". Εγώ χτες έμαθα, οτι ένα αμάξι μπορεί να σηκωθεί απο γερανό, με 100 λωρίδες κολλητική ταινία κολλημένη στα πλάγια οχι απο κάτω!!!  Το ξερες? Όχι??? Ήρθαν λοιπόν οι Brainiac να λύσουν αυτό το πρόβλημα που σε ταλάνιζε μέρες και νύχτες.  





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -